Barion Pixel

Míg a mini képzéseken tananyagonként csak 1-1 technikát sajátíthatnak el a tanulók, addig itt 3-4 vagy akár még több módszert is bemutatok egy kurzuson belül.
Ezen tréningek között már több nehézségi fokozat közül válogathatnak a tanulók, így a szalonminták mellett a kihívást és a határaikat feszegető körmösök is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb képzést.

 

Kiknek ajánlom?

 

  • Azoknak, akik az alap mintákon túl szívesen kipróbálnák magukat az összetettebb kompozíciók világában.
  • Azoknak, akik a művészibb szintek felé is kacsingatnak
  • Azoknak, akik egy tananyaggal sokrétű tudásra szeretnének szert tenni

 

 

Miért jó elvégezni olyan képzéseket is, amit esetleg időhiány miatt nem tudsz beépíteni a szalonmunkádba?

 

Tudod az, hogy valaki több tudással rendelkezik, mint amennyit a mindennapokban használ, még soha nem volt gond, és nem is lesz. Minél kombináltabb, komplikáltabb és összetettebb feladatokat hajtunk végre, annál könnyebben és rutinosabban ugorjuk meg az egyszerűbb mintákat. A fejlődés és a határaink feszegetése folyamatosan javítja a látásmódunkat, szépérzékünket és ezek által könnyebben tudjuk kifejezni és megvalósítani a saját stílusunkat a körmökön. Ez pedig kulcsfontosságú ebben a művészi szakmában, hiszen az egyediségünk, az általunk készített minta sajátossága tesz majd minket utánozhatatlanná, kivételessé, amivel aztán ledobhatjuk magunkról az átlagos jelzőt és kimagasló tudású szakemberré válhatunk.