Barion Pixel

 

Csatlakozz most!

 

Aki ismer tudja, aki nem annak most elmondom, hogy a szakmám szerelmese vagyok.

A köröm díszítések mellett azonban hivatásomnak érzem az emberek támogatását is, legyen szó a szakmai fejlődésük segítéséről vagy szimplán egy apróbb tanács nyújtásáról.

Magyarországon az elsők között készítettem élő videókat kifejezetten körmösöknek, ahol először egy-egy oktatásomba nyerhettek bepillantást, majd később különböző mintákat mutattam be az érdeklődőknek és ha valamiről véleményem született, bizony azt is megosztottam a nagyérdeművel.

Magam sem gondoltam, hogy ezekkel a tartalmakkal egy jelenleg több, mint 70 ezres csapatot építek magam köré, akik a mindennapjaim részévé váltak és már-már egy virtuális családként működünk.

Maximalistaként mindig is zavart azonban az élő bejelentkezések gyenge minősége, a tartalmak nehézkes visszakeresése és a videós csoportok átláthatatlansága.

Vágytam egy színvonalas megvalósításra, ahol rendszerben, jó minőségben lehetnek a videók, ahol mindenki talál a saját ízlésének megfelelő tananyagot és amibe bele tudom fűzni az eddigi munkásságomat, de mégis tudom egy kis extrával fűszerezni is.

Marton Bettina

 

Elkezdtem tervezni és mint oly sokszor átfuttattam a fejemben azokat a mondatokat is, amikre a körmösök hivatkoztak, hogy miért nem képzik magukat.
Vegyük akkor sorra a leggyakoribb kibúvókat és nézzük, hogyan sikerült megoldani ezeket a problémákat!

 1. „Túl drága” (Úgy érzem ezt a problémát sikerült kiküszöbölnöm, mert napi pár száz Ft-ot, kis odafigyeléssel könnyen félretehető, akár a borravalóból vagy a kávépénzből is)
 2. „A tanfolyamon tanult mintákat nem tudom hasznosítani a szalonban” (külön figyelmet fordítottam a technikák összeállítása során arra, hogy kizárólag gyors, könnyen tanulható, egyszerű, de annál látványosabb és ízlésesebb mintákkal készüljek hónapról hónapra)
 3. „A vendégeim nem kérnek mintát” (Előfordul, hogy pár vendég nem tart igényt a mintázásra, de sokuk sajnos azért nem kér mintát, mert a kivitelezés hagy némi kivetni valót maga után és igen, az egyszínű köröm valóban szebb, mint az ujjnyi vastag vonalakkal díszített.)
 4. „Nincs időm” (az egész napos képzésekkel szemben itt nem kell utazni, egy huzamban 8 órát gyakorolni majd fáradtan haza esni és még vacsorát készíteni a családnak. Ezek a minták VALÓBAN pár perc alatt elkészíthetők, így akár 2 vendég között is lehet időt szakítani a fejlődésre és gyakorlásra.

A célom nem kevesebb és nem más, mint az, hogy bebizonyítsam, hogy egy élvezhető, életed végéig lelkesedéssel végezhető szakmád van, ahol te alakíthatod a vendégkörödet, a szalonod hangulatát és amivel kellő tudással, odafigyeléssel, folyamatos fejlődéssel magas jövedelemre és jó megélhetésre tehetsz szert.

Ezért, Érted és a szakmai növekedésed segítéséért hoztam létre ezt a weboldalt, és alkottam meg a „BeTheBest” körmös közösséget.

 

Mi az a BeTheBest?

 

Ez a kifejezetten körmös szakembereknek készült közösség, segíteni fog abban, hogy minden hónapban frissíts a tudásodat, hogy elsők között értesülj az újdonságokról és azok használatáról, hogy kedvezményekkel tudj Nailvana alapanyagot vásárolni és hogy választ kapj minden szakmát érintő kérdésedre.

 

Mit tartalmaz a havidíj?

 

 • Havi 4 mintát különböző nehézségi fokokban, az aktuális trendnek, évszaknak, ünnepnek és körömdivatnak megfelelően (Ezek a minták KIZÁRÓLAG a csoport tagjainak készülnek, így más felületen, oktatáson nem lesz elérhető)
 • Havi minimum 1 tanácsadó videót (tagok által felvetett és általános témákban (vendégkör bővítés, szalonvezetés, fotózás, reklám, marketing, szabályok, problémamegoldás, közösségi oldalak kezelése stb.)
 • Zárt facebook közösség, aminek a szlogenje a "Mindenki mindenkiért" lesz. Minden hónapban minimum lesz egy "Kérdezz-Felelek", ahol előre meghirdetett élő videó keretein belül átbeszélhetjük a havi tananyagot, a felmerülő kérdéseket és szeretettel várom majd a javaslatokat az oldal fejlesztésével kapcsolatban. Szeretném, ha ez a csoport egy STABIL vára lenne az összes szalonban dolgozó körmösnek. Ahova egy nehéz nap után szeretettel néznének be a tagok, ahol támogatást kapnának a kezdők, megértő és erőt adó segítséget a hitet vesztettek és elismerést, dicséretet a sikereket elért kollégák.
 • Minden hónapban egyedi Nailvana termékekre vonatkozó kedvezményt
 • Rendszeres termékbemutató videók KIZÁRÓLAG A BTB TAGJAINAK („Kedvend színeim a szalonban”, „Vendégkedvenc dekorációk”, „Elengedhetetlen termékek a szalonban” stb. )
 • Nailvana ÚJDONSÁG BEMUTATÓ
 • Időszakosan MEGLEPETÉS VENDÉG OKTATÓT, VERSENYT, NYEREMÉNYJÁTÉKOT és még sok mást.

 

Kinek ajánlom?

 

 • MINDENKINEK, aki tanulja, elvégezte, elkezdte vagy évek óta műveli a körmös szakmát! A végzettséget igazoló bizonyítványt nem áll módomban ellenőrizni, hiszen tanulókat is sok szeretettel fogadok, de a közösség a jövő és a jelen Szakemberei számára készült!
 • A kezdőknek elsősorban mankót, stabil alapokat, tanácsokat és könnyen elvégezhető mintákat, a rutinos szalonosoknak pedig inspirációt, szalon- és kombinált technikájú díszítéseket, üzleti tanácsokat, a befásultság érzet elkerülését és a szakma iránti tűz fellángolását nyújtja a BeTheBest.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

 • A rögzített videók időkorlát nélkül elérhetőek lesznek. (Díszítési alapok, termékbemutatók)
 • A havi bemutatók 3 hónapig lesznek visszanézhetőek, mindaddig amíg az előfizetésed aktív! Lejárt előfizetéssel a Be The Best képzésformában nem visszanézhetőek a videók!
 • A Be The Best weboldal MINDEN videójához, a facebook csoport összes bejegyzésének hozzáféréséhez KIZÁRÓLAG az előfizetett tagok jogosultak. A tartalmak mentése, közzététele, publikálása és 3. személynek továbbadása SZIGORÚAN TILOS és jogi lépéseket von maga után!


Ne ezt a napi pár száz Ft-os befektetést sajnáld, hanem azt a bevételt, amit havonta elszalasztasz azért, mert hiányos vagy nem elég sokrétű a tudásod, amiből adódik, hogy nem bízol magadban, a munkádban, amit a vendégek is éreznek és ezért nincs annyi munkád, amennyit szeretnél.

 

 

A befektetés és a bevétel között az a nagy különbség, hogy az előbbit mindenki sajnálja, az utóbbit pedig mindenki irigyli.

 Szabályzat BeTheBest

Aki 2021.02.26. és 2021.03.31. között fizet elő a BeTheBest körmös közösségre, az a kedvezményes 8900 Ft / hó áron lehet tagja a programnak.

 

Ha 2021.03.31 után szeretnél csatlakozni, akkor már a normál, havi 12.900 Ft-os tagdíj vonatkozik Rád.

 

Amennyiben megszakítod az előfizetésed, 2 hónapig nem lesz lehetőséged újra csatlakozni, illetve a későbbiekben már csak a normál áron (12.900Ft / hó) lesz lehetőséged ismételten jelentkezni. Erre a folyamatosan ki-be „járkálások” és a facebook csoport tagjainak számontartása miatt van szükség.

Kizárólag olyan szakemberekkel szeretnék együtt dolgozni, akik valóban komolyan gondolják a fejlődést, akik a szakma szerelmesei, akik igazán sikeresek szeretnének lenni és akik semmiről sem kívánnak lemaradni.

Nem hazudok.

A sikerért, a minőségi vendégkörért és a kimagasló jövedelemért meg kell DOLGOZNI. Panaszkodhatunk, kifogásokat kereshetünk, feladhatjuk, de ezek a győzelem helyett, a kudarc és az elégedetlenség várát fogják építeni.

Eldöntötted?
Elakarod érni a célod?

 

Helyes!
Akkor nézzük tovább!

 

Ennek a közösségnek a tananyagai egymásra fognak épülni, minden hónapban hasznos mintákkal és tanácsokkal fogok szolgálni.

Függetlenül attól, hogy mikor csatlakozol, találni fogsz rögzített videókat, amiket bármikor elérhetsz és akárhányszor megnézhetsz. Ezek a videók termék/újdonság bemutatók lesznek és olyan előadások amik a minták elkészítésének az alapjaira fognak megtanítani (Tervezés, árnyékolás, színelmélet, kontúrok).

Először ezeket az ismereteket ajánlott elmélyítened, majd ezután a havonta prezentált mintákat.

A bemutatókat 3 nehézségi fokozat szerint fogom kategorizálni, amiket minden videónál fel fogok tüntetni.

Ha nagyon kezdő vagy akkor mindig az 1-es szinttel kezd.
Ha ez jól sikerül, próbáld meg a 2-t és így tovább.
Ameddig a könnyebb szint nehézséget okoz, addig NE LÉPJ A KÖVETKEZŐ SZINTRE!

 

A BeTheBest IP-cím figyelő védelemmel van ellátva, ezért kérlek NE ADD MEG a belépési adataidat harmadik személynek, hiszen a több helyről való bejelentkezésről értesítést kapok, ami örökre szóló kizárást von maga után. Sok munka és idő van a program mögött, így kérlek, legyünk egymás felé tisztelettel.