Barion Pixel

Be The Best Nail Tech

A legrészletesebb technikai online tudástár
Előfizetés Megújuló előfizetés
Megújulás intervalluma 30 nap
Azonnal megtekinthető videók 20 db MIT JELENT EZ?
Előfizetés ára 14 900 Ft / hó
Felkeltette az érdeklődésed?

Nézz bele és hozz egy jó döntést!

Be The Best Nail TECH - A legalaposabb, legrészletesebb technikai online tudástár

 

Minden kezdőnek és szalonban dolgozó szakembernek

 

 

A hatalmas sikert aratott Be the best-Nail art-Pro után, itt van a várva várt BTB-Nail tech.

Díszítő oktatóként a festés, a minták és ezek által a körmök személyessé tétele elengedhetetlen számomra, de pontosan tudom, hogy hiába a gyönyörű díszítés, ha a köröm technikailag kifogásolható.

Legyél kezdő vagy haladó, ha szalonban dolgozol vagy ha most végezted el az alapképzést akkor ez az átfogó workshop szinte kötelező számodra.

Persze csak akkor, ha minőségi munkát szeretnél kiadni a kezedből, ha nem akarsz félni a konkurenciától, ha nem bizonytalanul, remegő kézzel szeretnél próbálkozni a vendégeiden és ha eltökélt szándékod kialakítani és MEGTARTANI egy stabil, minőségi vendégkört.

Mindig a tökéletesre törekszem, és soha nem érem be kevesebbel ezért felkértem az ország, sőt a világ egyik legjobb technikai oktatóját, Majoros Ágnest, hogy a Be the best-ben már megszokott színvonalon képezzen a szorgalmas, elhivatott körmösökből, vérbeli profi szakembereket.

Majoros Ági
Többszörös országos és nemzetközi bajnok, volt OKJ oktató,szalonkörmös

 

 

Mitől más a Be the best - Nail tech a többi technikai képzéstől? Az Oktatótól Majoros Ágnes oktatói eredményességét nem csak a tanulói igazolják, hanem az a tudás is, amit Magyarországon és a különböző világversenyeken is számtalanszor megcsillogtatott, mellyel több mint 20-szor állhatott a dobogóra a világ legjobb szakemberei közül.

Minden szakmai elismerés mellett azonban az egyik legfontosabb dolog, hogy Ági a sikerek mellett is rendkívül alázatos, segítőkész és kedves EMBER tudott maradni. Az OKTATÁSI stílustól és minőségtől A körmös szakma felhígulása nem újkeletű dolog, de az utóbbi időben igaz lett ez az oktatásokra is. Szinte nincs nap, hogy ne tűnne fel egy új név, egy új tananyag a szakmai oldalakon.

Nem csoda tehát, ha a tanulni vágyók teljesen elvesznek az oktatások dzsungelében. Fontos tudni azonban, hogy nem minden szépen dolgozó körmös, jó oktató. Nem minden oktatás tud jól hasznosulni. Az oktatás technikáját, módszerét ki kell fejleszteni és a tananyagot át kell tudni adni. A fentiek után a legnagyobb érv Ági mellett még az, hogy évekig oktatott OKJ-n. Pontosan tudja, mi az ami elavult, ami “felesleges” vagy ami gyakorlatban teljesen másként működik, mint papíron.

Ő az a típusú oktató, aki folyamatosan fejlődik, első kézből ismeri meg az új technikákat, részt vesz az anyagok/eszközök fejlesztésében és amellett, hogy roskadoznak a polcok a kupái és érmei alatt még mindig dolgozik szalonban is, hogy hitelesen tudjon szalontechnikákról, időkről és a körömstúdióban felmerülő kérdésekről beszélni.

Egy olyan oktatóról van szó, aki nem csak tökéletes paraméterekkel rendelkező versenykezekre épít körmöt, hanem tapasztaltan és magabiztosan korrigál egy rágott, kanál vagy karvalykörmöt is. Írhatnék még rengeteg dolgot, de a videókból és a tanulási folyamat alatt úgy is érezni fogjátok, hogy az itt átadott tudás mély és maradéktalan. Nincsenek “eltitkolt” kulisszatitkok, visszafogott információk.

 

Hogyan épül fel a BTB-Nail tech?

 

 • A Be the best-Nail tech egy 1 ÉVES időtartamú, havi előfizetéses rendszer, melyben folyamatosan, egymásra épülve jelennek meg a tananyagok, biztosítva ezzel a rendszeres, stabil és hiánytalan tanulási lehetőséget.
 • A teljes tananyag 1 évre van elosztva, de ha a tanuló úgy dönt, BÁRMIKOR megszakíthatja az előfizetését. Természetesen ez csak szélsőséges esetekben javasolt, hiszen egy be nem fejezett projekt a kudarc érzését kelti, ami pedig kihat a munkakedvre és a motivációra is. A havi előfizetés úgy működik, mint egy részletfizetés, ezzel tesszük elérhetővé mindenki számára a tanulási lehetőséget.
 • A videók a 12 hónap alatt, kizárólag csak AKTÍV előfizetésnél tekinthetők meg. Ha valaki lemondja az előfizetését, úgy annak lejárta után, már nem tud belépni a rendszerbe, így nem tudja visszanézni az addigi videókat sem.
 • Azok, akik elvégzik a teljes programot, úgy az utolsó hónap lejárta után még további 6 hónapig láthatják a videókat.
 • Az előfizetéssel nem csak online bemutatókra és alapos tudásra tehetsz szert, hanem tagja lehetsz egy támogatói közösségnek is, ahol minden hónapban egyedi Nailvana kedvezményeket kapsz és különböző játékokkal, versenyekkel, ötletekkel, beszélgetésekkel tesszük még élvezetesebbé a tanulási folyamatot.

 

Hogyan történik az előfizetés?

 

 

 • A fizetéshez szükséged lesz bankkártyára! Ez nem kell, hogy a Te nevedre szóljon, viszont CSAK így tudsz előfizetni a bemutatókra.
 • A sikeres fizetés után a profilodba lépve már láthatod is az első videót. Az oldalon látni fogsz egy órát, ami mutatja a következő videó megjelenését, így mindig, előre tudni fogod, hogy mikor kapsz új bemutatót. Természetesen nem kell abban az időpontban szabaddá tenned magad, hiszen az előfizetésed alatt BÁRMIKOR megnézheted a videókat és gyakorolhatsz.
 • Az előfizetés megújuló, így 30 naponta a rendszer automatikusan levonja a havidíjat a kártyádról. Nem kell aggódnod, a Barion az egyik legbiztonságosabb online fizető rendszer, így a visszaeélések lehetősége szinte kizárt. Ha valamilyen okból nem sikerül az automatikus levonás, de továbbra is szeretnél előfizetni, akkor kövesd az ITT leírt teendőket.
 • Ha valamilyen okból megszakítanád a tanulást, akkor a profilodba belépve az előfizetés lemondás gombra kattinta ezt bármikor megteheted!
 • Technikai fejlődésedet a 12 hónap elvégzése után egy online felméréssel teszteljük, melyet ha sikeresen elvégzel tanúsítvánnyal díjazunk, amit digitálisan le tudsz majd letölteni.
 • Ha bárhol elakadnál, problémába ütköznél vagy kérdésed lenne akkor IDE kattintva, a technikai hibabejelentőn írhatsz nekünk és a lehető legrövidebb időn belül megpróbálunk válaszolni.

 

Nail tech elmélet

Microorganizmusok
Anatómia I. (bőrtípusok, elemi elváltozások, körömlemez felépítése)
Anatómia II. (Fertőző bőrbetegségek, körömformák, körömbetegségek)
Anatómia III. (Körömbetegség felismerése, kezelési megoldásai)
 
Anyagismeret I.(Alapfelszerelés, Manikűr eszközei/anyagai)
Anyagismeret II. (Ecsetek, géllakok, polygel, zselék)
Anyagismeret III. ( Porcelán építő anyagok,színes porcelán, díszítők és minden egyéb.)
 
Higiénia, fertőtlenítés (bőr és eszközfertőtlenítés, kézmosás-Mit? Mivel? Miért?)
Műkörömépítést kizáró tényezők
Allergia felismerése, "kezelése"
Must have gél-lakkok a szalonban, Mivel dolgozok a leggyakrabban + VENDÉGOKTATÓ, így más szemszögből is látni milyen vendégkörhöz milyen anyagok a fontosak
Milyen ujjhoz/körömhöz milyen körömformát és hosszt válasszak? Csirkeláb effekt elkerülése stb.
 
Gépek, berendezések (UV/LED lámpák, csiszológépek, asztali lámpák (fotózáshoz, munkához), Porelszívó (Hogyan is néz ki az asztalom?)
Hogyan rendezzem be a szalont? (anyagok tárolása, kényelem, esztétika, hangulat) + VENDÉGOKTATÓ
 
Mosolyvonal ( törölt, reszelt, dupla, milyen formához milyen ív?)
plusz felületi festés mivel hogyan mivel ne!

 

Nail tech-Gyakorlat

Manikűr (száraz, vizes, száraz gépi, francia, kombinált orosz, japán, férfi + polírozás)
Paraffinos kézápolás
Tökéletes előkészítés, előkészítő folyadékok ismerete használata, kinek mit használjunk
Saját köröm megerősítése a legtermészetesebben Clear anyaggal ( mani gel, flexi hard, és az összes többi (mani extra) bemutatása) (pl. férfiaknak, műtét előtt), Milky vagy Glassy anyaggal (körömhibáknál)
Selyemszál/üvegszál használata
Bondok (bond gel, hypnotic bond), color boost base használata
Géllakkok használata (1 lépéses géllakk (brush&go gel lakk), 3 lépéses géllakk használata (mani gel, hypnotic)
Egyszínű erősített gél-lakk
Gél lakk oldása, reszelése
Ombre géllakk (saját ecsetével, flat ombreval, ombre ecsettel, szivaccsal, porci porral)
Babyboomer gél lakk
Francia géllakk
Beépített díszes géllakk
Glitter/latte ombre géllakk
Letört köröm korrigálása géllakkal
Gél-lakk töltése
Sablonozás -kocka, - mandula, -ovális, -balerina
Sablonozás izzadós kézre, lapos, karvaly, kanál és rágott körömre)
Hajlítás (kell szalonban? Ha igen mikor? Mivel? Mennyire? Megtartó csipesz stb.. )
Kocka köröm zselével, porcival, polygéllel, reverse tippel, easy reverse tippel
Ovális köröm zselével, porcival polygéllel, reverse tippel, easy reverse tippel
Mandula köröm zselével, porcival, polygéllel, reverse tippel, easy reverse tippel
Balerina köröm zselével, porcival, polygéllel, reverse tippel, easy reverse tippel
Reszeléstechnika
Mi az az oldalvonal? Melyik körömformához miért kell oldalvonal?
Körömágyhosszabbítás (színek, arányok, formák, eldolgozás)
Latte/glitter KÁH
Törölt mosolyvonal, kocka, mandula, festett mosolyvonal balerina
Dupla mosolyvonal. 3d mosolyvonal
Töltés és hibák kezelése (levegősödéi, törés, karvalyosodás, ferdülés stb.), Felkészülés a töltésre, elméleti rész
Tőtöltés, cover anyag betöltése
Törölt mosolyvonal töltése és reszelt mosolyvonal töltése
Francia: reszelt mosolyvonal Bouncy gel-el, polygellel, kocka, balerina, mandula
Sebességnövelő tippek (hogyan legyünk alaposak, precízek és egyben gyorsak?) Milyen anyagokkal dolgozzunk és milyen körmöket készítsünk ha a gyorsaság számít
Fotózás (Hogyan fotózzunk előnyösen? Fények, kiegészítők pózok)
Plusz marketing, árlista kialakítás, és akár szimulációs gyakorlatok probléma kezelésére, előre betanulható segítő mondatok konfliktushelyzetben

 

 

 

Felkeltette az érdeklődésed?